Alabastro Italiano

Chaos: a modernizált Art Deco életérzés

A táguló univerzum

Az tudomány jelenlegi állása szerint az univerzum úgy keletkezett, hogy amint energiája anyaggá vált, tágulni kezdett. Az Alabastro Italiano Chaos design lámpa kollekcióját ez a koncepció ihlette. A lámpa formavilága egy központból indul, ahonnan a csőszerű szerkezetek több irányba „kisugároznak”, amelyek „kitágulva” életet adnak az alabástrom anyagnak. Végül elér minket ez az energia, a fény, amely az anyagon keresztül szabadul fel.

Art Deco

art deco

A lámpák formavilága, anyaghasználata, nagyvonalú eleganciája egy Art Deco stílusú enteriőrben érvényesül igazán.

A gyártó és designer

A tervezésre és világításra szakosodott családi vállalkozásban szerzett több éves tapasztalat után Riccardo és Alberto Ongarato megalapította az Alabastro Italiano márkát.

A cég a MADE IN ITALY szellemében jött létre, forradalmasítva a korábban meglévő kollekciókat időtlen eleganciával ellátva azokat. Az ALABASTRO ITALIANO letisztult és eredeti vonalvezetésével, a legújabb technológiával és folyamatos innovációval soha nem tévesztette szem elől kezdeti célját: a tökéletességet. Ennek a munkának az eredménye az alabástrom világítótestek rendkívüli gyűjteménye.