CHELSOM

100% bespoke design

75+ év tapasztalat

A több, mint 75 éves üzleti múlt lehetővé tette a brit Chelsom csapata számára, hogy az elmúlt években a saját területének igazi szakértőjévé váljon. 
A Chelsom a világ vendéglátóipari, tengeri és lakossági belsőépítészeti szektorának egyik vezető tervezője, gyártója és beszállítója. A cég design-orientált és innovatív, ahol ötvözik a legmodernebb terméktervezést a kihívást jelentő projektmendzsmenttel, a világ minden táján megvalósuló projektjeikben. 

Kreatív világítástervezés

A cég ötvözi a több évtizedes családi üzlet tapasztalatait a világítástervezés és kreatív design iránti elkötelezettségével. 100%-ban egyedi megoldásokat kínálnak a belsőépítészeti projektekhez világszerte. 
A Chelsom több évtizedes múltja, szakmai tudása és tapasztalata lehetővé teszi, hogy időtlen design termékeket és megoldásokat kínáljon minden belsőépítészeti vagy lakossági projekthez.

Egyedi design

A fejlett gyártástechnológia, a komoly tervezési tapasztalat és tervezői rugalmasság lehetővé teszi a Chelsom csapata számára, hogy együttműködjenek a világ vezető belsőépítészeivel és világítástervezőivel. Legyen szó egyszeri beépítésről, lakossági vagy közületi projektről, szállodáról, hajókabinról, a cég egyedi design megoldásokat kínál. 
A tervezők és kivitelezők számára nyújtott tanácsadással segítik a projektek tökéletes megvalósulását.