CTO Lighting

Kortárs és egyben időtlen elegancia

Hogyan teremtsünk harmonikus fényviszonyokat?

A CTO Lighting, ügyfelei kérésére gyakran dolgoz ki komplett világítási sémákat, ahol a fő és kiegészítő lámpatestek harmonikusan illeszkednek egymáshoz. A design lámpa kollekcióikban használt természetes felületek lehetővé teszik, hogy a fali lámpák a csillárokkal, az állólámpákkal és az asztali lámpákkal zökkenőmentesen párosíthatóak, a kifinomult és elegáns eredmény érdekében.

Luxus színvonal

A luxus színvonal eléréséhez nagy gonddal tervezik design lámpa kollekcióikat, különös figyelmet fordítva a textúrára, a fém felületekre, a léptékre és az arányokra. Ez a természetes fényekkel kombinálva egy jól kiegyensúlyozott sémát biztosít, funkcionalitással és szépséggel.

Érdemes megnézni, hogyan párosítható például az Avalon csillár az Anvers fali lámpák dekoratív elrendezésével; mindkettő az alabástromkő gyönyörű esztétikájával játszik, kiegyensúlyozva a berendezett és az üres tér közötti különbséget.

Angliában készült

A csillároktól az állólámpákon át a függesztett lámpákig a CTO Lighting közel 25 éve alkot olyan dizájnt, amely a kortárs, mégis időtlen eleganciát testesíti meg. A természet legkiválóbb nyersanyagai által ihletett design lámpa kollekciók olyan világítótestekből állnak, amelyeket kézművesek technikával állítanak elő.

A high-end dizájn magas minőségű kivitelezéssel párosulva biztosítja a lámpák hosszú élettartamát, kifinomult stílusúvá varázsol minden enteriőrt.