MM LAMPADARI

Mata és Porto: a nyers márvány

A márvány, mint a szépség forrása

A márvány természetes szépsége és erezete kiemeli az anyagot, és minden alkotást egyedivé és megismételhetetlenné teszi.

Éteri eleganciájának köszönhetően a márvány felületek könnyedséget és értékességet kölcsönöznek az MM Lampadari lámpáinak, így kitűnő választást jelentenek időtlen stílusú enteriőrök kialakításához.

MATA

A Serena Confalonieri által tervezett új falilámpa-kollekció tisztelgés Mata Hari előtt, a múlt század elejének táncos kémje előtt, aki elbűvölte a hatalmasokat és felfogta titkait, lassan levetkőzte fátylát, mígnem csak ékszereibe öltözött.
Pontosan a kém által viselt dekoratív ékszerek ihlették ezt a rátétgyűjteményt, amelyet a falak díszítésére terveztek, köszönhetően a geometriai formák és anyagok keverékének, az öntött üveg átfedésével az opálos táblában és a térfogatok elegáns márványban.
Az üveg- és márványelemek nagy szabadsággal kombinálhatók, így a modellek és a kromatikus kombinációk széles skálája előtt nyílik meg az út.

Porto

Az muránói, egyedileg fújt üveg és a fehér márványozott felülettel felerősített formák könnyedséget és minőséget közvetítenek. A festett fémből készült egyszerű szerkezetnek köszönhetően a függesztett lámpa felismerhetővé teszi a fényforrást, miközben finomítja a lámpa vizuális megjelenését.